Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Zingen voor je leven

koor website
Sinds januari 2012 bestaat “Zingen voor je Leven Arnhem” onder leiding van dirigente Frohmut Knie. Een koor voor iedereen, die geconfronteerd is of was met kanker: (ex-)patiënten, naasten, hulpverleners en andere betrokkenen. Iedereen is welkom, want elke stem is mooi en elke inbreng is goed.
Zingen voor je Leven is het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld.

In een ontspannen sfeer laten de leden van het koor hun stemmen klinken en worden liedjes uit verschillende culturen gezongen. Het plezier in zingen staat centraal. Af en toe treedt het koor op namens of voor het THHA. Ook wordt er meegedaan aan een jaarlijks manifestatie van alle Zingen voor je Leven-koren.

Voor het zingen wordt gestart met een kopje koffie of thee. Na wat ontspannende oefeningen wordt gezongen. Tussendoor wordt gepauzeerd om met elkaar te praten en koffie of thee te drinken. Rond 12.15 uur wordt de ochtend afgesloten.

U bent van harte welkom om mee te zingen in dit hartverwarmende koor!

Wanneer?  Dinsdagochtend om de 2 weken van 10.15 – 12.15 uur. Vanaf 10.15 uur staat de koffie klaar.

Wordt u lid van dit koor, dan betaalt u 2x per jaar lidmaatschapsgeld, waarvan de dirigente wordt betaald. Klikt u voor informatie over dit korennetwerk en Frohmut Knie op respectievelijk: www.zingenvoorjeleven.nl en www.frohmut-stem.nl.

Aanmelden kan bij voorkeur via onderstaand formulier of telefonisch via 026 – 21 33 196.

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.