Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Yoga

yoga website

Op dinsdagmiddag verzorgt Petra van Westing, docent Do-In Yoga, de yogalessen. Haar oefeningen helpen je bewust te worden van jouw lichaam; elk mens is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. De lessen worden gegeven op de grond en soms op of rond de stoel. De les wordt afgesloten met een liggende of zittende ontspanningsoefening. Daarna is er nog gelegenheid om een kopje thee te drinken in de huiskamer.

Als u wil weten wat Do-In Yoga is kunt u een kijkje nemen op haar website: www.petravanwesting.nl of Facebook: Peet’s Yoga & Coaching.

Om optimaal resultaat van de yoga te krijgen is sprake van een opbouw. Eerst leert u diverse oefeningen in bewegen en in ontspannen, die na enkele weken intensiever worden, maar wel op basis van wat u kan. Daarom gaan we de yoga in periodes van 12 weken geven. Per periode kunnen 6 mensen meedoen. Instromen is niet mogelijk na de eerste 2 weken. 

De eerste periode is van januari t/m maart. Er zijn nog 2 plaatsen vrij!  De tweede periode is van april t/m juni. Als u graag wil meedoen, mag u zich daar ook al vast voor opgeven!

Beweeg lekker mee en wees welkom!

 

Wanneer? Vanaf 5 april op donderdagmiddag van 13.30 tot uiterlijk 14.45 uur.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier of telefonisch via 026-21 33 196. Deelname is pas zeker na bevestiging.

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.