Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Wandelen met Toon

Vanaf najaar 2019 kunt u wandelen met Toon.  Twee van onze gastvrouwen, Hanneke en Marielle zijn zelf enthousiaste wandelaars. Hanneke is  van huis uit fysiotherapeute en weet dan ook als geen ander hoe belangrijk wandelen voor is voor herstel na ziekte. Marielle weet als voormalig maatschappelijk werkster hoe goed bewegen is voor ruimte in  het hoofd.

Tijdens de wandelingen is er aandacht voor techniek, uithoudingsvermogen en conditie-opbouw, maar ook voor het sociale aspect. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Wandelen verbetert niet alleen de lichamelijke conditie, maar brengt ook mentale fitheid. Door regelmatig te wandelen, wordt de gezondheid positief beïnvloed.

Wandelen in een groep is motiverend en ook gezellig. Door na het wandelen gezamenlijk koffie of thee te drinken, is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en ideeën en voor gezellig samenzijn.

Wandelt u mee? Hanneke en Marielle wandelen door weer en wind met minimaal 1 deelnemer, maximaal 12!  Vertrek vanaf het THHA aan de Stadhoudersstraat 60, Arnhem. Er wordt bijv. een wandeling langs verborgen stadstuinen gemaakt. Of er wordt een prachtige en interessante route door de stad of langs de rivier gelopen.

Wanneer? Woensdagochtend elke 4 weken van 10.15 uur tot ca 11.15 uur met aansluitend gezamenlijk kopje koffie/thee. Zie voor data hieronder.

Aanmelden via onderstaand formulier of telefonisch via 026 – 21 33 196.

4 december 2019 om 10:15
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.