Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Tai chi

Ook in 2020 geeft Theo van de Weijer tai chi in het THHA. De kracht van Tai Chi is dat je ontspant, concentreert en de adem verdiept, terwijl je staat en in beweging bent. Zo ontwikkel je een stevige basishouding, een betere balans en een goede conditie. De oefeningen heffen blokkades in gewrichten, pezen en spieren op. Hierdoor kunnen bloed, energie, lucht en lymfe vrij circuleren. Onbelemmerde stroming van de energie is het uitgangspunt voor gezondheid in de traditionele Chinese geneeskunde.

Tai Chi zijn rustige, sierlijke bewegingen die vloeiend in elkaar overgaan. Je leert een aangename body & mind workout, die je dagelijks kunt inzetten. De oefeningen zijn gemakkelijk aan te leren. Na de les ben je fit, gefocust en kalm. Het lichaam is soepel en warm. Lees meer over tai chi en over Theo op www.taichitheo.nl

Wanneer? Dinsdagmiddag om 13.30 uur tot 14.30 uur Er is plek voor 5 deelnemers. U kunt zich opgeven als u aan de proefles hebt meegedaan of als u al eerder eens hebt meegedaan. In dit laatste geval gaan nieuwe deelnemers voor. Pas na bevestiging bent u verzekerd van deelname.

Data: 21 januari t/m 18 februari, 10 maart t/m 31 maart, 14 april t/m 26 mei, 9 juni t/m 30 juni.

Aanmelden is verplicht en kan bij voorkeur via onderstaand formulier of telefonisch via 026 – 21 33 196.

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.