Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Spreekuur Dermatografie

Littekencamouflage, tatoeage van de tepelhof en tatoeage van wenkbrauwen

Als je na operaties en bestralingen vervelende littekens overhoudt, confronteert dat je steeds met je ziekzijn. Ook als je die periode al achter de rug hebt. Wist je dat je heel veel kunt doen om littekens minder zichtbaar te maken en te verzachten? Ook andere uiterlijke gevolgen van kanker kunnen worden aangepakt.

Een keer in de maand op vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur is Annemiek Kraaijvanger van Glow With The Flow dermatografie aanwezig in het THHA voor een informatief spreekuur.

Annemiek is dermatograaf. Dermatografie is ook wel bekend als medisch tatoeëren. De techniek wordt bijvoorbeeld toegepast voor het verzachten en camoufleren van littekens. Ook kan er een levensechte nieuwe tepelhof worden getatoeëerd bij vrouwen die na borstkanker een borstreconstructie hebben gehad. En als na chemotherapie of bij langdurig medicijngebruik de wenkbrauwen niet meer goed terug groeien, kunnen deze met dermatografie weer mooi vol en natuurlijk worden gemaakt. Dit kan ook voorafgaand aan chemotherapie, als je weet dat je je haar gaat verliezen. Ook het terugbrengen van ‘haartjes’ op de hoofdhuid is mogelijk, als er op plekken niet meer zoveel haar is terug gegroeid.

Heb je vragen voor Annemiek? Meld je dan aan voor het spreekuur op vrijdagmiddag  vanaf 14.00 uur, zie data hieronder. Dat kan bij voorkeur via het aanmeldformulier of via info@thharnhem.nl

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.