Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Open atelier

Op woensdagochtend vanaf 16 januari kunt u  om de 2 weken ontspannen door middel van tekenen en/of schilderen. Even lekker aan de slag met potloden, stiften, krijt of verf op papier of doek. Niet denken, dat u niet kan tekenen, maar het gewoon komen doen. Riet Kussy en Jeanne Jordaan helpen u op weg. Niets moet, alles mag. Hoofddoel bij deze activiteit is ontspanning! Het gaat hierbij niet om het leren van technieken maar vooral om het beleven van plezier!

Door gewoon maar te beginnen met een potlood of een kwast en zich te laten leiden door wat het gevoel zegt, ontstaan vaak prachtige tekeningen of schilderijen. Kleur en vorm geven weer wat u voelt. Gedachten los laten en het hart laten spreken. Zie hieronder voor de diverse onderwerpen en vormen die van het voorjaar aan bod gaan komen!

 Riet Kussy is een intuïtieve creatieveling. Vanuit haar gevoel voor stijl en kleur maakt zij o.a. prachtige tekeningen of aquarellen. Zij kan u ook helpen bij het maken of inkleuren van mandala's. Riet is daarnaast gastvrouw in het THHA. Ook Jeanne Jordaan is gastvrouw in het THHA. Jeanne kan mooi schilderen en weet veel van kleuren en perspectief. Beide dames vinden echter vooral dat u vanuit uw gevoel schilderen of tekenen gaat. Vanuit dat gevoel ontstaan de mooiste dingen!

Wanneer? Woensdagmorgen om de 14 dagen van 10.30 tot ca. 12.30 uur.

16 en 30 januari: Creatief op papier met wasco(krijt)

13 en 27 februari: Bloemen tekenen en schilderen

13 en 27 maart: Verf met zand op doek

10 en 24 april: Pasta met verf

8 en 22 mei: Aquarel op papier

5 en 19 juni: Groepstekenen op papier of met mixed media

Aanmelden kan bij voorkeur via onderstaand formulier of telefonisch via 026 – 21 33 196. Deelname is pas zeker na bevestiging.

 

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.