Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Schilderen en tekenen bij rouw en verlies

Bezig zijn met schilderen en tekenen helpt bij rouw en verlies. De ervaring leert dat dit helend werkt. Verdriet dat niet voldoende is geuit kan tot klachten gaan leiden. Door te tekenen en schilderen kan je in contact komen met beelden die je soms niet hebt kunnen uiten door woorden. Al spelenderwijs wordt met eenvoudige opdrachten geprobeerd bij die beelden te komen.

Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig. Het is een cursus voor iedereen, die met verlies te maken heeft gehad. Verlies in de breedste zin van het woord, zoals verlies van je partner of kind, een naaste, maar ook verlies van je gezondheid door kanker, of verlies van vriendschappen, werk, etc.

Deze cursus wordt gegeven door Magda Vlasblom. Zij heeft het altijd heerlijk gevonden om dingen die zij zelf geleerd heeft, en waar ze enthousiast over is, over te dragen aan anderen. In haar werk kreeg zij heel wat levensverhalen van mensen te horen. Dat boeide Marga zo, dat de wens ontstond om daar professioneel en gerichter iets mee te kunnen doen. Daarom heeft zij de 4-jarige opleiding Biografiek aan het Instituut voor Biografiek gevolgd. Haar droom is werkelijkheid geworden: een eigen, volwaardige praktijk voor biografisch werk. Daarnaast is Marga gaan schilderen. Daardoor geeft zij haar cursussen een speelse kleurrijke vorm.

Meer informatie over Marga en haar werk is te vinden op www.magdavlasblom.nl

Deze workshop bestaat uit 6 bijeenkomsten op woensdagmorgen van 10.15 tot  ca. 13.15  uur vanaf 3 oktober a.s.(Overige data zijn: 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en 13 december).

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Bij minder dan 2 deelnemers gaat de cursus niet door.

U kunt zich aanmelden bij voorkeur via onderstaand aanmeldformulier of via 026 – 21 33 196. Pas na bevestiging bent u verzekerd van deelname.

 

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.