Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage websiteElke woensdag en 2-wekelijks op donderdag staat ontspanningsmassage op de agenda.  Anneke van Luxemburg en Angelique Appelo verzorgen deze vorm van massage.

Ontspanningsmassage is een totale lichaamsmassage waarbij op bescheiden schaal olie wordt gebruikt. Als u slechts een deel van het lichaam gemasseerd wilt hebben, kan dat ook. We stemmen dat voor aanvang met u af. Daarna is het lekker liggen en naar vermogen overgeven aan dat wat er gebeurt.

Anneke van Luxemburg heeft jarenlange ervaring als masseur. Na haar pensionering heeft ze een tijdje een eigen praktijk gehad. Daarna is Anneke allerlei andere dingen gaan doen. Maar zij mist het masseren, met name aan mensen die er veel baat bij hebben. Daarom is zij blij bij het Toon Hermans Huis ontspanningsmassage te kunnen geven.

Angelique Appelo is masseur en heeft de opleiding Massage bij kanker gedaan. Naast haar eigen praktijk in Westervoort (zie voor meer info: www.spiereninbeweging.nl) was zij tot juli 2018 zij sportmasseur bij de Westervoortse voetbalclub. Ook is zij verbonden aan Team Loo, dat meedoet aan de jaarlijkse Roparun. Daarnaast is Angelique gastvrouw in het THHA wat zij graag combineert met het geven van massages.

Wanneer? Elke woensdag om 10.30 uur (plaats voor 1 deelnemer) en 2-wekelijks op donderdag om 10.15 en 12.30 uur.  Zie voor data hieronder. Tot 1 september is er geen massage op woensdag en is er slechts plaats voor 2 deelnemers op donderdag.

Aanmelden bij voorkeur via onderstaand formulier of telefonisch via 026 – 21 33 196. Indien u bij “opmerkingen” aangeeft welke datum en tijd uw voorkeur heeft. proberen wij daar rekening mee te houden. Deelname is pas zeker na bevestiging.

9 juli 2020 om 10:15
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.