Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Je levensloop in beeld

Op woensdagmorgen 19 februari 2020 start de 10-delige cursus Je levensloop in beeld. Het afgelopen jaar werd deze cursus door de deelnemers als “mooi, inzicht gevend, verhelderend, fijn” ervaren en werd de combinatie van “(her)beleven, doen en er samen zijn”  erg op prijs gesteld.

Schilderend, tekenend, scheurend en plakkend je herinneringen op papier weergeven. Hoe was dat toen je voor het eerst ontdekte dat je kon krassen met een potlood op papier? En hoe zou dat voelen als je dat nu weer mag doen? Wat was je ervaring toen je met je vingers mocht verven? Hoe zou dat nu zijn? Wat deed je in de puberteit? Had je ook je agenda vol popsterren en hartjes? En teken of schilder je nu nog weleens als volwassene?

Aan de hand van opdrachten gaan we kijken of we iets van onze ervaringen in de verschillende levensfasen in beeld kunnen brengen. Door dit te doen kom je soms uit bij gedachten of gevoelens die dingen uit je leven kunnen verhelderen. Zie je verbindingen die je nog niet eerder zag. Magda helpt je op gang door steeds iets te vertellen over de wetmatigheden van de fasen van de levensloop en geef je eenvoudige opdrachten. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig. Het gaat niet om mooi maar het gaat over beleven.

Deze cursus wordt gegeven door Magda Vlasblom. Zij heeft het altijd heerlijk gevonden om dingen die zij zelf geleerd heeft, en waar ze enthousiast over is, over te dragen aan anderen. In haar werk kreeg zij heel wat levensverhalen van mensen te horen. Dat boeide Magda zo, dat de wens ontstond om daar professioneel en gerichter iets mee te kunnen doen. Daarom heeft zij de 4-jarige opleiding Biografiek aan het Instituut voor Biografiek gevolgd. Haar droom is werkelijkheid geworden: een eigen, volwaardige praktijk voor biografisch werk. Daarnaast is Marga gaan schilderen. Daardoor geeft zij haar cursussen een speelse kleurrijke vorm.

Meer informatie over Marga en haar werk is te vinden op www.magdavlasblom.nl

Deze workshop bestaat uit 10 bijeenkomsten op woensdagmorgen van 10.15 tot  ca. 13.15  uur vanaf 19 februari (Overige data zijn: 4 en 18 maart, 1, 15 en 29 april, 13 en 27 mei, 24 juni, de laatste datum wordt nog bekend gemaakt).

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Bij minder dan 2 deelnemers gaat de cursus niet door.

U kunt zich aanmelden bij voorkeur via onderstaand aanmeldformulier of via 026 – 21 33 196. Pas na bevestiging bent u verzekerd van deelname.

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.