Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Intuïtief tekenen

Vanaf januari starten we met Intuïtief tekenen in het THHA. Laura Oostdam, kunstenares, is elke vrijdagmiddag aanwezig om u te leren tekenen (en schilderen) vanuit het hart. Deze intuïtieve manier van tekenen leert je ontdekken hoe je je onderbewuste en je hart kunt gebruiken om emoties en gevoelens te herkennen en deze op papier of doek te uiten. Niets moet en er is geen enkele tekenervaring nodig. Vormen, lijnen en kleuren ontstaan als vanzelf aan de hand van een enkel woord of thema.

Laura wil mensen die geraakt zijn door kanker helpen om hun leven een stukje beter te maken vanuit haar eigen ervaring hiermee. Zij leert je met verschillende technieken je gevoelens te uiten om tot een geheel eigen werk te komen. Tussendoor kunnen gesprekken ontstaan over hoe je een moeilijke periode hebt beleefd. Met name voor (ex-)kankerpatiënten en/of hun naasten die naast de lichamelijke belasting óók moeten omgaan met de emotionele kanten zoals angst, verdriet, verwoesting en wanhoop, is intuïtief tekenen een fijne manier om te verwerken.

Wanneer? Elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Er is plek voor 5 deelnemers. Je kan zo lang meedoen als je nodig hebt.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Deelname is pas zeker als deze is bevestigd.

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.