Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Spreekuur Kanker en Werk

Ook in 2019 is maandelijks een spreekuur “Kanker en Werk” in het THHA. Dit spreekuur wordt aangeboden door Effectyf.nl.

Nynke Ridderikhof is aanwezig op donderdagmorgen. Nynke is consultant  en coach op het gebied van re-integratievraagstukken en zet zich graag in om de werksituatie voor iedere persoon zo passend mogelijk te maken.

Als je kanker hebt of hebt gehad, is het een enorme winst als je kunt blijven deelnemen aan het werkende leven. Dit is lang niet voor iedereen haalbaar door de behandelingen, maar ook door wat het met je doet in je hoofd. Daarnaast is niet altijd duidelijk wat wel en niet mogelijk is op het werk, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Nynke kan u helpen bij het vinden van antwoorden op mogelijke vragen die u heeft, zoals:

Hoe krijg ik weer vertrouwen in mijzelf t.a.v. werk?

Hoe kan ik een nieuwe balans vinden?

Hoe zit het met mijn rechten en plichten als werknemer?

Hoe vertel ik mijn collega;s dat ik ziek ben?

Hoe kan ik re-integreren op mijn werk?

Hoe vind ik een andere baan?

Deze en andere vragen op het gebied van werk kunt u stellen tijdens het inloopspreekuur. Mocht blijken dat u meer begeleiding nodig hebt of wil, is er de mogelijkheid van een vervolgtraject bij Nynke.

Het spreekuur in het THHA is gratis. Een evt. vervolgtraject bij Nynke regelt u met haar.Coaching en ondersteuning verlopen meestal in een traject, dat door de werkgever bekostigd wordt of door het UWV. De coaches bekijken graag met u de mogelijkheden.

Wanneer? Maandelijks op donderdagmorgen van 10.15 tot 13.15 uur. Er is plek voor 3 afspraken. Wilt u een afspraak? Meldt u zich dan aan via onderstaand formulier.  

Zie voor data hieronder.

21 november 2019 om 10:15
19 december 2019 om 10:15
Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.