Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Herstel van lijfkracht

Saskia Verbeeten biedt vanaf najaar 2018 de Lijfkrachtherstelmethode aan in het THHA. Bij deze methode gaat het om het activeren van je lijfkracht en hoe je deze kunt inzetten voor het herstel van je gezondheid. 

Saskia iheeft haar eigen praktijk. Vanuit haar belangstelling is ze een opleiding gaan volgen aan het CAM-instituut voor complementaire alternative medicine in Utrecht. Ze is vanuit haar werk en opleiding geïnteresseerd in de mens en de kracht die elk mens in zich draagt.

Ieder mens beschikt over een opgeslagen lijfkracht. Deze lijfkracht is vertegenwoordigd in iedere lichaamscel en is met een juiste techniek opnieuw te activeren. Na het activeren van deze energie is deze onbeperkt inzetbaar voor de eigen gezondheid. Hoe werkt het? In uw lichaam is opgeslagen lichaamsenergie aanwezig. Door deze te activeren ontstaat helend vermogen vanuit uzelf, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem Deze methode ondersteunt u in uw genezingsproces na uw actieve behandelingen tegen kanker. De methode gaat uit van een totaalbenadering van het lichaam. De effectieve energetische behandeling is volkomen pijnloos en is bedoeld voor iedereen, die hulp kan gebruiken bij het herstellen van fysieke en/of emotionele pijn.

Voor wie?

  • (ex-)patiënten die klaar zijn met de actieve behandelingen, maar daar nog hinder van ondervinden, zoals vermoeidheid, pijn, stress en andere emotionele klachten.
  • Patiënten, die in de actieve behandeling zitten of daar nog mee gaan starten
  • Mensen, die emotionele of lichamelijke klachten ondervinden tijdens of na het ziekteproces van hun naasten.

Meer informatie over Saskia en over wat zij doet vindt u op www.metatronhealing.nl

Vanaf woensdag 9 januari om 10.15, 11.00 en 11.45 uur. Als u zich opgeeft voor een van onderstaande data, betekent dit automatisch dat u daarna nog 2x bij Saskia komt om de 2 weken. Voorbeeld: u geeft zich op voor 9 januari, daarna komt u ook nog op 23 januari en op 6 februari, altijd op hetzelfde tijdstip.

Blokken:

11/4 (let op; eenmalig op donderdag!) – 24/4 – 8/5 (let op: eenmalig 's middags)

29/5 – 12/6 – 26/6

Aanmelden kan bij voorkeur via onderstaand formulier of telefonisch via 026 – 21 33 196. Vergeet u niet de datum en tijd van uw voorkeur aan te geven?  Pas na bevestiging bent u van deelname zeker.

 

 

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.