Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Colour life coaching

Ook in het najaar van 2019 is het mogelijk om coaching te krijgen van Dayenne Titiheru, gecertificeerd Colour Coaching practitioner volgens de Methodiek Colour Comfort. Zie voor meer informatie over Dayenne www.dayenne-styling.nl.

Dayenne gebruikt kleur als een middel om je gedachten, emoties, gedragspatronen en je fysiek lichaam positief te reprinten. Je kunt kleur in je persoonlijk en professioneel leven toepassen om je talenten te ontdekken, je valkuilen te overwinnen en je eigen toekomst te creëren.

Colour life coaching vertelt hoe kleur ons beïnvloedt in ons dagelijks leven. Er schuilt meer achter kleur dan we zien. Jouw kleurkeuzes hebben een invloed op je emoties en gevoel. Het beïnvloedt ook hoe anderen zich gedragen en reageren op jou. Als je de taal van kleur leert spreken, kan je jouw emoties en denkpatronen positief beïnvloeden.

De sessie met Dayenne duurt een uur. Tijdens de intake krijgt u inzicht hoe u kleur positief kan gebruiken. Na een maand komt u nog een keer terug om met Dayenne te kijken hoe en of de kleur invloed heeft gehad.

De taal van kleur kan het volgende voor je betekenen:

het ontdekken van je persoonlijkheid, talenten en uitdagingen.

het veranderen van gedachtenpatronen om je wensen en doelen te verwezenlijken.

het vormgeven van het pad dat je tot nu toe hebt bewandeld in het leven en welke gebeurtenissen je hebben gevormd tot wie je nu bent.

Wanneer? Maandelijks op dinsdagmiddag van 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Zie voor data hieronder.

Aanmelden kan bij voorkeur via onderstaand formulier of telefonisch via 026 –  21 33 196. Geeft u datum en tijd van uw voorkeur op. Deelname is pas na bevestiging zeker.

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.