Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Jongeren met kanker eten met Tobias

Tobias Haagsma kookt vanaf januari 2019 weer maandelijks voor de gasten van het THHA in zijn eigen Brasserie de Boerderij (www.brasseriedeboerderij.nl). Op dinsdag 4 juli a.s. wordt er speciaal gekookt voor Aya's. Dit zijn jonge mensen van 18 t/m 35 jaar. Voor hen is speciaal de Stichting Jongeren met Kanker.(SJK) Deze stichting is voor jonge mensen van 18 t/m 35 jaar die te maken hebben gekregen met kanker. SJK informeert en brengt jongeren met elkáár in contact door jaarlijks diverse activiteiten te organiseren. Samen met deze hen organiseert het THHA deze activiteit. Opgeven kan via:

http://jongerenenkanker.nl/evenementen/eten-met-tobias-speciaal-voor-ayas-arnhem/

Doel van Tobias is, zoals hij zegt:  "Persoonlijk mijn steentje bijdragen aan het THHA. Iedereen heeft te maken met kanker en zo kan ik iets doen. Het zou mooi zijn als de mensen samen met mij het hebben over eten en drinken i.p.v. bezig te zijn met hun ziekte of die van hun partner/naaste. We zullen er elke keer een mooie avond van maken, die hopelijk een mooie herinnering wordt om naar terug te kijken of naar uit te kijken".

Je bent van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke maaltijd in Brasserie de Boerderij, Parkweg 2, 6815 DJ Arnhem. Eet je vegetarisch of bijv. zoutarm; vergeet dit dan niet vooraf te melden. Er kunnen maximaal 12 gasten mee eten.

LET OP: NIET OPGEVEN VIA ONDERSTAAND FORMULIER MAAR VIA BOVENSTAANDE LINK! 

Naam

E-mailadres

Datum

Telefoonnummer

Opmerkingen/wensen


Versturen Niet alle velden zijn ingevuld.