Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Op dit moment is het THHA helaas gesloten als gevolg van de maatregelen rond het Corona-virus. Toch kunnen wij u een alternatief aanbod bieden, omdat een aantal van onze docenten hun lessen online of via telefonisch contact aanbieden. Ook de diverse spreekuren kunnen doorgaan, maar vinden telefonisch plaats. In de agenda vindt u ons alternatieve aanbod. Het aanmelden gaat als altijd via het formulier onder de betreffende activiteit.

Bij ons hoeft u niets, maar als u wilt kunt u kiezen uit een breed scala aan activiteiten. Of u nu behoefte heeft aan een goed gesprek van mens tot mens, praktische informatie of een ochtend heerlijk opgaan in schilderen, zingen of  yoga. Met trots presenteren wij u hieronder ons activiteitenprogramma!

Activiteitenkalender
(omschrijvingen per activiteit vindt u onder de kalender of achter de link)

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag. Onze deur gaat voor u open om 10.00 uur en de activiteiten starten meestal om 10.15 of 10.30 uur. Tot 16.00 uur bent u van harte welkom voor een gesprek, een kop koffie of thee en/of om deel te nemen aan een van de activiteiten.

Kosten

Deelname aan activiteiten in het THHA is gratis, behalve deelname aan het koor Zingen voor je Leven.  Een vrijwillige bijdrage stellen we zeer op prijs. U kunt uw donatie in de daarvoor bestemde bus in de woonkamer doen. Dank u wel!

Aanmelden

Aanmelden voor een activiteit bij voorkeur via het aanmeldformulier onder de activiteit van uw keuze. Het kan ook telefonisch via 026 – 21 33 196 of via een mailtje naar aanmelden@thharnhem.nl

Uw aanmelding is pas definitief als deze bevestigd is!

Welkom in het Toon Hermans Huis Arnhem!

03 juni
Activiteit

Wandelen met Toon

04 juni
Workshop

Creatief dagboek schrijven

04 juni
Activiteit

Mindful coaching

10 juni
Activiteit

Spreekuur Oedeeminformatie

11 juni
Activiteit

Ontspanningsmassage

12 juni
Activiteit

Spreekuur Kanker & Relatie

12 juni
Activiteit

Voetreflexmassage

19 juni
Activiteit

Spreekuur Omgaan met Stress

24 juni
Activiteit

Ontspanning en energie

25 juni
Activiteit

Ontspanningsmassage

26 juni
Activiteit

Koffie inloop voor mannen