Het inloophuis voor iedereen
in Arnhem en omgeving die met kanker
te maken heeft of heeft gehad

Word Donateur

Agenda

Op dit moment is het THHA aangepast geopend als gevolg van de maatregelen rond het Corona-virus. In de agenda vindt u ons aangepaste aanbod. Het aanmelden gaat als altijd via het formulier onder de betreffende activiteit.

Bij ons hoeft u niets, maar als u wilt kunt u kiezen uit een breed scala aan activiteiten. Of u nu behoefte heeft aan een goed gesprek van mens tot mens, praktische informatie of een ochtend heerlijk opgaan in schilderen, zingen of  yoga. Met trots presenteren wij u hieronder ons activiteitenprogramma!

Activiteitenkalender
(omschrijvingen per activiteit vindt u onder de kalender of achter de link)

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag. Onze deur gaat voor u open om 10.00 uur tot 13.00 uur. U bent u van harte welkom voor een gesprek, een kop koffie of thee en/of om deel te nemen aan een van de activiteiten, maar alleen ná aanmelding!

Kosten

Deelname aan activiteiten in het THHA is gratis, behalve deelname aan het koor Zingen voor je Leven.  Een vrijwillige bijdrage stellen we zeer op prijs. U kunt uw donatie in de daarvoor bestemde bus in de woonkamer doen. Dank u wel!

Aanmelden

Aanmelden voor een activiteit bij voorkeur via het aanmeldformulier onder de activiteit van uw keuze. Het kan ook telefonisch via 026 – 21 33 196 of via een mailtje naar aanmelden@thharnhem.nl

Uw aanmelding is pas definitief als deze bevestigd is!

Welkom in het Toon Hermans Huis Arnhem!

09 juli
Activiteit

Ontspanningsmassage

10 juli
Activiteit

Online yoga op vrijdag

15 juli
Activiteit

Ontspanning en energie

17 juli
Activiteit

Online yoga op vrijdag

24 juli
Activiteit

Online yoga op vrijdag

30 juli
Activiteit

Mindful coaching

31 juli
Activiteit

Koffie inloop voor mannen

31 juli
Activiteit

Online yoga op vrijdag

05 augustus
Activiteit

Wandelen met Toon

28 augustus
Activiteit

Koffie inloop voor mannen